mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs: NYC Fashion week

Tijdens de NYC Fashion weeks worden de grootste sterren uitgenodigd om front row hun favoriete designers te supporten.  Natuurlijk konden David Beckham en kids niet ontbreken om super mama Victoria Beckham haar collectie te bewonderen.  David Beckham poste deze foto van zijn perfect gezinnetje op instagram.  Zowel de boys als kleine Harper waren op elkaar afgestemd qua look. image

Ook Kim Kardashian was samen met North West op de NY Fashion weeks om haar man Kanye West te steunen tijdens zijn show Yeezus for Addidas. North West kreeg even een kleine crisis tijdens papa's show.  Wat je natuurlijk kan verwachten van een kleine meid van 19 maanden oud.  Misschien was ze gewoon niet te vinden voor papa zijn stijl ;-)  Kleine North zag er in ieder geval wel beeldig uit!

image

 

Credits: instagram

Love mum Griet

Travel in style: Miami

SS15 Girls Vs Boys

0