mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


SS15 Girls Vs Boys

Blauwe tinten zijn deze zomer niet weg te denken uit een perfecte kindergarderobe.  Ik weet niet hoe het weer bij jullie is maar hier in Florida is het blauwe hemel.  Dus daarom een extra blauwe look! Mijn favoriete sweater is toch wel die van Petit Bateau met de vogeltjes.  Deze sweater is een leuke unisex must have.  

20150119-5

 

Love mum Griet

 

Celebs: NYC Fashion week

Een plekje voor jezelf en je baby

0