mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in style: Miami

Hallo iedereen!! Hier ben ik weer.  Na een paar dagen problemen te hebben gehad met mijn PC is alles terug dik in orde.  Mijn Pc is precies geen reisfan.  Tussen het raceschema door ben ik nog even op en neer naar Miami geweest.  Ik begin meer en meer mijn weg te vinden en heb weer trendy adresjes voor jullie gevonden om lekker uit te gaan eten of iets te gaan drinken.  Villa Azur is een restaurant & lounge met een heerlijke keuze uit wijn en bubbels.  Het decor is romantisch en iedereen spreekt er Frans.  Het is een franse keuken en het eten is echt wel lekker.  De prijzen zijn niet veel duurder dan bij ons. foodtips5

foodtips6

foodtips7

foodtips16

foodtips10

Villa AZUR  309 23rd street Miami Beach FL 33139  mail: info@villaazurmiami.com www.villaazurmiami.com

Een restaurant waar je toch zeker één keer moet geweest zijn is Cecconi's.  Een top Italiaans restaurant waar je lekker buiten kan zitten in een prachtig decor. Ze hebben meerdere restaurants over de wereld en zeer geliefd bij internationale sterren.  Misschien loop je er eentje tegen het lijf.   Een aanrader is hun pizza met truffel ;-) Als je nadien nog een stapje in de wereld wil gaan zetten zit je meteen naast 1 vd bekendste clubs LIV.  Je kan in Cecconi's dagelijks terecht voor lunch of dinner.

Cecconi's: 4385 Collins Ave Miami Beach 

Een ontbijt adresjes om niet te vergeten is ICE BOX.  Een gezond tentje waar je kan ontbijten en lunchen. Het loopt daar vol met sportmensen die na hun work out snel een ontbijten komen nemen.  Spieren in overvloed.  ;-) Het is een rustgevende plek met veel natuurelementen.  Heerlijk vertoeven.

foodtips1

foodtips2

foodtips4

foodtips3

Je kan er ook je ontbijt uithalen of lunch.  De producten zijn vers en gezond.

Adres: ICE BOX  1855 Purdy Avenue Miami Beach www.iceboxcafe.com

Een gaaf boutique hotel is EDITION.  Dit hotel heeft verschillende restaurants en is één van de betere fashion hotels bij uitstek.  Alles is Spaans getint en prachtig afgewerkt!  Je hebt er de Matador Bar - Market & Tropicale.  Het eten is lekker en de sfeer al helemaal!  Ze hebben er zelfs een mega bekende BASEMENT!  Met een Club, bowl- en skatebaan.  Dit allemaal in een prachtig licht decor in "de kelder"!  Grote sterren geven hier vaak feestjes en huren dan meteen alles af.  Je kan er 's middags gewoon lekker buiten gaan lunchen met zicht op zee of  's avonds gaan eten in het restaurant.  Prijzen vallen best goed mee ...  Adres: EDITION 2901 Collins avenue Miami Beach www.editionhotels.com 

foodtips15

foodtips13foodtips12

foodtips14

foodtips11

 

Van al dat eten krijg ik zin om te gaan shoppen.  En dat kan je het best in de meest luxueuze shopping van Miami en omstreken.  Buiten in Dubai heb ik dit nog nooit gezien.  Bal Harbour Shopping!!! OMG!!! Al de grote luxe merken zijn hier terug te vinden.  De shopping is niet binnen maar buiten in een prachtig kader!  Ook hier kan je lekker eten moest je terug honger krijgen van al dat geshop :-)  Ze hebben hier een heerlijke Sushi en een Italiaans restaurant waar er een m'as-tu vu sfeertje hangt.  Deze heb ik overgeslagen omdat de wachtrij wel héél lang was.  Het Sushi restaurant daarentegen was wat rustiger en meer dan oké! In Bal Harbour kan je als vrouw zeker een hele namiddag vertoeven.  Noteer deze leuke plekjes zeker in je travel agenda, je weet maar nooit.  Jammer maar helaas zit het er weer op en ben ik sinds gisteren terug in ons koude landje ;-)  Maar wat heb ik het toch gemist.

Love Mum Griet

 

 

 

Bathtime Mum & Baby

Celebs: NYC Fashion week

0