mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Bathtime Mum & Baby

Vandaag is het zo'n dag om heerlijk te relaxen.  Het weer is niet echt super, dus neem wat extra tijd voor jezelf en je kleintje.  Bijna 2 jaar geleden toen Henri - Constant mijn jongste zoon werd geboren koos ik voor net dezelfde producten als 13 jaar geleden voor mijn oudste zoon Thibeau.  Deze zijn tijdloos en nog steeds mijn favoriete baby producten.  Naïf is wel een nieuw productje dat ik heb ontdekt.  2 Nederlandse mannen hebben zich gefocust op baby care producten toen ze beide papa werden!  Hun missie: Baby care producten van de beste kwaliteit!  Ze gebruiken alleen maar natuurlijk ingrediënten.  Daar ben ik natuurlijk een grote fan van.  

20150210

 

 

1. Bonton Pyjama girls  60,-  2. Tartine & Chocolat pyjama boys 85,-  3. Naïf Baby care products www.naifcare.com  4. Wastafel Theophile & Patachou  5. Wikkelhanddoeken Theophile & Patachou  6. Haarsetje Theophile & Patachou  7. Baby parfum Bvlgari baby voor zijn kleertjes ... Baby's ruiken op zich al lekker genoeg.

Natuurlijk mag je jezelf niet vergeten.  Zara Home heeft een prachtige collectie badlinnen en accessoires voor in je badkamer.  Een zachte badjas, juiste geurkaars met een zacht achtergrondmuziekje kan zo rustgevend werken.   Sit back and relax! I just love organic products ... Noé candles werken met natuurlijke wax van soja en branden extra lang.  De geuren zijn heerlijk en geven minder zwarte rook af.  Als je zwanger bent en je neemt een bad, ga dan met een heerlijke warme straal over je buik.  Je baby geniet hier ook van.  Toen ik tijdens mijn zwangerschap dit deed deden beide jongens hetzelfde.  Met hun vuistje duwde ze tegen de binnenkant.  Als je dagelijks hetzelfde muziekje gebruikt tijdens dit badritueel onthouden de baby's dit en worden ze rustig.  Ook als ze geboren zijn leggen ze dan de link naar toen ze nog in je buik zaten.

20150211-5

 

1. Badjas: Zara home 59,99,-  2. Nachtkleed: Zara Home  3. Soja geurkaars: www.noecandles.com  4. Bamford: 100% Organic natural soap 13,5,-  5. Badkamersetje: Zara Home 22,99,-  6. Handdoekenset Her: Zara Home 22,99,-

Geniet van jullie zondag.

Love  Mum Griet

Must have deze SS15! SUEDE ...

Travel in style: Miami

0