mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Must have deze SS15! SUEDE ...

Een trend en must have deze zomer is toch wel een suède item in je garderobe.  Van rokje, jurkje, gillet, handtas of jas met franjes (2 vliegen in 1 klap ) noem maar op!   Zowel voor mum als kleine mimi is suède niet weg te denken.  Het is super gemakkelijk te combineren.  Je kan gaan voor de ibiza-chic look,  stoere rock chick of  classy chic.  Suède is een dankbaar item maar vraagt wel onderhoud.  Echte suède is erg gevoelig maar heerlijk om te dragen. Bij Zara hebben ze voor de meisjes een super leuk jurkje en H&M heeft een stijlvolle & tijdloze wikkeljurk.  In de collectie van ByDanie zitten ook een paar super leuke items.  Van mini rokje tot deze prachtige gillet.  Danie haar philosophie is mix en match en haar collectie is helemaal Ibiza proof ;-) Just love it!  Dit zijn mijn favoriete items. 20150209-5

 

Love mum Griet

Tea Time!

Bathtime Mum & Baby

0