mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Morgen is het misschien een leuk moment om met je vriendinnen eens af te spreken voor een gezellige tea break.  Het is niet omdat je kinderen hebt dat je geen tijd meer moet maken voor jezelf en je vriendinnen.  Het doet altijd deugd om even te ontsnappen aan huilende kleintjes of gaotische pubers.  ;-)  I just love tea!  Vooral groene thee.  Niet alleen voor zijn smaak maar ook omdat het gewoon gezonder is.  Het is oa. vetafdrijvend en geeft je lichaam een mini detox.  Ze zeggen ook dat als je dagelijks groene thee drinkt, hierdoor minder kans maakt op kanker.  Heb je last van een te hoge bloeddruk?  Geen nood, dagelijks voldoende groene thee drinken helpt deze onder controle te houden.  Groene thee vermindert naar het schijnt ook het honger gevoel en helpt goed tegen cellulitis.  Het zou ook goed zijn tegen depressies en het zou nierstenen helpen voorkomen.  Soit, groene thee is zeer gezond.  Ik heb het hier wel over echte groene thee en niet over de overschotjes die ze in zakjes verkopen in een grootwarenhuis.  Ik ben gek op het assortiment van bij www.cafecouture.be  Mijn favoriete zijn echt wel de Green oxi-goji - Asian Sencha - Ginger sencha star - Dragon jasmin pearls en Berrydise, nog maar te zwijgen over appel/roos ...  Maar ze verkopen natuurlijk ook in elke bio winkel of kruidenier verse blaadjes groene thee. Tijdens je zwangerschap drink je best wat minder thee of koffie.  Tijdens een zwangerschap wordt het afgeraden om véél cafeïne te drinken.  Omdat het de kans op een miskraam of vroeggeboorte zou kunnen verhogen.  In thee zit theïne.  Dit is ook cafeïne maar minder sterk.  Houd wanneer je zwanger bent gewoon rekening met de hoeveelheid die je drinkt.  Je mag niet meer dan 4 kopjes zwarte thee drinken per dan en van groene niet meer dan 8 kopjes per dag. Drink geen anijs, venkelthee, zoethout of salie. Teveel salie kan buikkrampen opwekken.  Munt thee is goed voor je spijsvertering maar tijdens je zwangerschap kan dit brandend maagzuur geven.  En vergeet niet dat als je misselijk bent, je best een verse blok gember kan raspen en overgieten met heet water.  Even laten trekken en opdrinken.  Je ochtendmisselijkheid zal snel verdwijnen.   Als je borstvoeding gaat geven, vergeet dan niet alles wat je eet en drinkt je kleintje ook binnenkrijgt.  Dan is het best geen thee en koffie te drinken.  Heeft je baby last van buikkrampen dan mag je één kopje venkelthee te drinken.  Venkelthee is goed tegen buikkrampen van je kleintje.

 

20150202-5

 

1. Top: Michael Michael kors 125,-  2. Clutch: Diane Von Furstenberg 195,-  3. Rok: Maje 160,-  4. Schoen: Zara 69,95,-

Love Mum Griet

 

Kids Fashion SS15 Diesel citylook

Must have deze SS15! SUEDE ...

0