mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion SS15 Diesel citylook

De Diesel kids collectie gaat dit seizoen terug naar de essentie van Diesel; een leven gevuld met actie.  Elementen uit de de volwassen collecties worden gebruikt om een "mini-me" look te creëren.  De kinderen interpreteren elk item op hun eigen creative manier.  Elk element van Diesel Kids SS15 collectie weerspiegelt één van de Diesel kernwaarden.  Mix & match en maak je klaar voor actie! 

Je hebt verschillende stijlen en looks deze zomer.  De Occasion to rock look - Nomad Festival look - Rainbow racer  en de Welcome to the Jungle look! Ieder kind kan zich gerust terug vinden in deze eeuwige jeans collectie!  Hier een voorsmaakje ... www.diesel.com

6

89JJJ GROPUAGE BOY

 

Love mum Griet

Travel tip: Weekendje weg

Tea Time!

0