mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Weekendje weg Wat hebben we toch een leuk landje.  Aan de ene kant de kust en de andere kant bossen.  Ik ben persoonlijk meer een bosmens dan een zee-persoon.  Ik ben opgegroeid in de Ardennen dus mijn hart en ziel ligt daar nog steeds.  Ik ben gek op prachtige natuur.  Op 2 uurtjes sta je in mij rustplek allertijden.  Het dorpje heeft OUR en heeft 90 inwoners, 1 kerkje, 2 top restaurants en geen bakker of slager.  Maar wel veel groen en prachtige wandelroutes! Op een paar kilometer kan je naar het boekendorpje Redu gaan.  Al de huisjes daar zijn omgetoverd in bibliotheken  waar je de geur van oude boeken kan gaan opsnuiven!  Je kan er echte nog pareltjes vinden.  Iets verderop heb je dan het Euro space center in Transinne.  Echt super leuk en leerrijk voor de kids als het een dagje slecht weer is.  Our zelf mag misschien wel klein zijn maar heeft 2 top referenties.  La Table de Maxime

La_table_de_Maxime1_33500

04 04

is een verborgen parel!  Je kan er zowel heerlijk tafelen als slapen.  Naast La Table de Maxime is mijn favoriete plek bij uitstek!  LE CLAIRVAL!!!  

1820_398

Een authentiek restaurant waar ikzelf nog als tiener regelmatig ging helpen!  Le Clairval is voor mij nostalgie maar naast dat is het super bekend voor zijn heerlijk eten!  Wel helemaal iets anders dan de verfijnde keuken van La Table de Maxime.  Deze keuken is puur en om vingers van af te likken!  Zeker  als je van een lekker stuk vlees houdt.  Je kan hier ook heerlijk wijnen proeven voor de open haard met eventueel een kaasschotel.  Zalig toch na een grote boswandeling?  Le Clairval  OUR   Our-Paliseul

Maar al dit doen we toch graag met een beetje stijl.  Een weekendje weg in de Ardennen kan eens deugd doen.  Wandelen is gezond ook tijdens je zwangerschap.  Het is goed voor je bloedsomloop.  Pas misschien de wandelafstand aan als je zwanger bent.  De Ardennen is heuvelachtig dus iets zwaarder. Maar zoals steeds doe het in stijl.  ;-)  Our is een iets anders dan Durbuy waar veel te zien is.  In Our zelf is er weinig te zien, alleen prachtige wandeltochten langs de rivier.

 

20150212-5

 

 

1. Trenchcoat: Zara 69,95  2. Lang hemd: Madewell 93,74,-  3. Bikerbroek: H&M 29,99,-  4. Zwangerschapsbroek: H&M 29,99,-  5. Lange Sjaal: Zara 25,95,-  6. Bikerboots: Nikkie 219,95

 

Love Mum Griet

Trendy fopspenen: Difrax

Kids Fashion SS15 Diesel citylook

0