mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Trendy fopspenen: Difrax

Ook in de wereld van de fopspenen zijn trends belangrijk!  Dat de animaal print hot is bij grote haute couture merken wisten we al dus kunnen onze allerkleinste niet achterblijven met oog voor detail. attachment

Difrax heeft een limited edition collectie uitgebracht.  Een heuse beestenboel.  Difrax fopspenen staan bekend voor kwaliteit.  De Difrax Fopseen Natural 0-6 M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De speen heeft een ronde vorm en is hierdoor ideaal voor kindjes die zelf de fopspeen omdraaien. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pas geboren baby’s tot 6 maanden.   De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. Dit zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.  Dus ook rode kapotte lipjes tegengaat.  De speen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning.  Difrax fopspenen zijn er nu in deze super leuke trendy printjes en verschillende maten.

TIP: Vervang je fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is.

Ik ben in ieder geval mega fan van deze leuke collectie!!  Jullie?  Check de collectie vandaag nog www.difrax.com  Ik haal morgen mijn fave's in huis ... Instagram post komt eraan :-)

Blog-Animal-Ambience  large_fopspeen_dierenprint_difrax2

 

attachment attachment

 

Love Mum Griet

Interior: Design Hout

Travel tip: Weekendje weg

0