mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Design Hout

Natuurelementen in je huis zijn een must.  Het straalt rust uit en warmte.  Hout is dan ook niet weg te denken uit onze huiskamer.  Ik heb een paar leuke design stukjes gevonden die bijna in elke huiskamer een plaatsje zouden kunnen krijgen. 20150126-5

 

1. Staanlamp: Mister design 98,-  2. Deco huisjes: Blooming Ville 69,95,-  3. Muurplank: 55,95,-  4. Kandelaar: Oakmen 75,-  5.  Lamp: The Oakmen 147,-  6. Vuurkorf: Maandagmeubels 125,-  7. Iphone boxen hout:  85,-

 

Copy the look Super mum Heidi Klum

Trendy fopspenen: Difrax

0