mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the look Super mum Heidi Klum

Kleding hoeft niet altijd duur te zijn om er stijlvol uit te zien.  Een trend die al een paar seizoenen mee gaat is de jeans op jeans.  Afgewerkt met een leuke trui en enkellaarsjes loop je er snel bij als een echt topmodel ;-)  Ik zocht enkele budget vriendelijke stuks uit. Allemaal bijna onder de 50,-.  Behalve de tijdloze enkellaarsjes die je bijna onder alles kan combineren.  

20150130-5

1. Pull: River Island 40,- 2.  Handtas: Zara 49,95,-  3.  Schoenen: Café Noir 84,95,-  4. Jeans: H&M 29,99,-  5. Hemd: Topshop 42,-

Love mum Griet

Eczeem bij baby's

Interior: Design Hout

0