mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashionweek Trends! Moschino Iphone cases

Vorig jaar was er reeds een grote hype rond Moschino's Iphone hoesjes!  Toen zag je wereldwijd wel ergens een model, fashionista of blogster opduiken met het roze spiegeltje van Moschino.    Ook dit jaar is het niet anders!  Je ziet de  Iphone cases overal opduiken.  Het succes?  Waarschijnlijk spelen humor en het speelse wel een rol.  Ook Fashion Mum Tanja Dexters schuimde afgelopen weekend de shows van Milaan af en overal verscheen ze wel ergens met één van deze cuties in haar hand.  Deze gele camera is voor haar dochtertje.  Welke is jouw favoriet? tanja

Foto: Facebook Tanja Dexters

moschino

Love Mum Griet

Interior Kids: Lil'Gaea

News Flash: Girls Fashion

0