mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


News Flash: Girls Fashion

SuperTrash Girls lanceert in samenwerking met Disney EMEA een limited Cinderella-collectie.  Er zijn 15 sprookjesachtige stijlen voor meisjes van 6 tot 14 jaar.  Heel de collectie heeft natuurlijk die edgy ST twist!  De lancering van de collectie is gekoppeld aan de premiere van de film Cinderella op 15 maart in Brugge.  In Nederland wordt dit natuurlijk gevierd met een heuse pop-up store in de Bijekorf Rotterdam en de 9 straatjes in Amsterdam.  Er zitten een paar leuke items tussen die je gerust kan combineren en die je meteen dan ook tot een "stoerdere" versie  van Cinderella omtoveren.  Hier is alvast een kleine preview van de Limited ST Girls collectie. 0361_ST_Disney_02_284

 

SuperTrashGirls_Twinkle_White_44.99euro

SuperTrashGirls_Sparkle_ColdSky_79.99euro

SuperTrashGirls_Twister_White_44.99euro

www.supertrash.com

Love mum Griet

 

 

Fashionweek Trends! Moschino Iphone cases

Interview: Super Mum Annemie Ramaekers prachtig zwanger

0