mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior Kids: Lil'Gaea

Zoals jullie weten deel ik graag nieuwe dingen of originele spullen.  Vandaag is het weer zover! Ik heb een super leuk interieur merk ontdekt!  Lil'Gaea!!  OMG!!! Het heeft niet alleen een prachtig verhaal maar het is een power mum die er haar schouders onder zet!  Ze ontwerpt al meer dan 10 jaar prachtige kinderdecoratie en meubels.  Dit vertaalt zich in oneindige verbeelding en goede kwaliteit!  De vrouw achter dit label is Pinar Yar Govsa.  Ze is mama van 2 prachtige dochters Lila & Iris en haar 3de kindje is op komst!  Heb je die prachtige ogen gezien van haar 2 dochters!!! Deze mama ontwerpt met heel haar hart. En dat zie je!!  Het is allemaal gestart door haar oudste dochter waar ze dingen voor ontwerpte.  Van het één kwam het ander en nu heeft ze de meest originele en leuke interieur stuks voor kids op de markt.  Haar creaties zijn tijdloos, speels en zijn super aantrekkelijk!  Ik ben dolverliefd geworden op de macarons van haar!  Hoe origineel kan je zijn.  Deze leuke zitjes staan prachtig in elk interieur en zijn gewoon om op te eten.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende pastel kleurtjes.  Henri-Constant wil alleen nog maar op zijn macaron zitten en sleurt deze overal in huis mee naar toe. Ik kan je verzekeren dat het super degelijk materiaal is, hij is er nogal wild mee ;-) macaron6

 

 

196877ed244aea8ec9b70a0be0684ae2

 

macaron1

design-approach-

macaron2

Maar naast deze heerlijke persoonlijke verslaving kan je ook super mooie kinderkamers, opbergdozen,  kleurtafels, banken, boxen enz.  vinden!  Je moet zeker eens een kijkje nemen op www.lilgaea.com   Alles is super betaalbaar en je hebt meteen een origineel en  leuk stuk in huis.  De kinderen zijn er gek op.  Die van mij helemaal!  Hier zijn nog enkele leuke spulletjes van Lil'Gaea.

macarons5

Love mum Griet

 

Dolce & Gabbana FW15 Runway LA MAMMA ...

Fashionweek Trends! Moschino Iphone cases

0