mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dolce & Gabbana FW15 Runway LA MAMMA ...

Wat een show die van Dolce & Gabbana!  Een fashionshow  met  11 moeders op het podium met hun kinderen. Drie modellen liepen met hun eigen kinderen.  Viva La Mamma! Was duidelijk het motto van de show!  Ook tijdens je zwangerschap  of achter het fornuis kan je jezelf in pure vrouwelijkheid hulden.  In Italië worden sowieso de mama's op handen gedragen.  La Mamma is een begrip! Mama's zijn er altijd, zij is de persoon die je altijd kan bellen.  Zoals Stefano Gabbana zei: ieder mens heeft een moeder. "Ze is er altijd, zij is de persoon die u kunt altijd bellen.  Een positieve boodschap, een prachtige show!  De wintercollectie straalde klasse en puurheid uit.  Prachtig borduursels en warme kleuren maar ook veel zwart.   Van poeder roze tot warm rood.  De "roos" is de rode draad in deze collectie.  Een roos is een bloem die elke mama graag krijgt.  De roos brengt bij Stefano persoonlijke herinneringen naar boven.  Zijn mama haar rode lipstick had de geur van een roos.  Daarom zijn Dolce & Gabbana's lipsticks uniek geparfumeerd.  Het was een prachtig en uniek beeld van mama's en kleintjes op het podium.  Kijk zelf en geef nu toe ... hoe stijlvol!  Prachtig toch de puurheid ...

babytrendwatcher-dolce-gabbana-3

 

babytrendwatcher-dolce-gabbana

dolce-fall-2015

 

Dolce&Gabbana - Runway & Close-ups - MFW FW2015

 

Love Mum Griet

 

 

 

Euro Nascar Season almost there ... Kids Fashion

Interior Kids: Lil'Gaea

0