mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Euro Nascar Season almost there ... Kids Fashion

In USA is vorige maand reeds het startschot gegeven van een nieuw Nascar seizoen.  En ook in Europa is het bijna zover!  Nog enkele weken en dan kan ook hier het startschot worden gegeven.  De eerste race gaat door in Valencia. Ook Henri-Constant is er helemaal klaar voor.  Van het moment dat er nog maar iets van auto's op tv komt roept hij uit volle borst: Papa Auto!!  Zara & H&M hebben altijd leuke hebbedingen zoals deze USA sweater.  Deze is zeer toepasselijk om naar papa zijn wedstrijden te gaan kijken. Nascar

20150307-5

HC1

hc7

hc6

hc3

hc2

Love Mum Griet

 

SS15 Trend Vintage Flowers

Dolce & Gabbana FW15 Runway LA MAMMA ...

0