mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


SS15 Trend Vintage Flowers

De vintage flowerprint is deze zomer echt een trend.  Van jurken tot accessoires.  In verschillende maten en vormen, als het maar fleurig is.  Grote modehuizen spelen er graag mee.  Deze zomerse trend vertaald zich ook bij de kidscollecties.  Zelfs als je zwanger bent is dit een mooi accent.   Je kan het geheel afwerken met een plat slippertje of sandaal pump.  Ga voor een sobere effe handtas of clutch.  Je jurk is al druk genoeg.   Deze onderstaande jurkjes kan je zowel zwanger dragen als alledaags.  Ook Keira Knightley koos voor een jurk met een bloemenprint tijdens de awards. 20150306

 

Love Mum Griet

Styling tip! Perfecte zomerbenen!!

Euro Nascar Season almost there ... Kids Fashion

0