mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Styling tip! Perfecte zomerbenen!!

De Perfecte zomerbenen daar dromen we toch allemaal van?!! En het kan!!!  Ik ga nooit naar de zonnebank of lig uren te bakken in volle zon.  Ik smeer steeds factor 50 dus echt bruinen doe ik nooit.  Als je zwanger bent kan je best zonnebank vermijden en goed smeren tijdens je zwangerschap is een must als je geen zwangerschapsmasker wil krijgen.   Af en toe smeer ik bruinen zonder zon op mij  benen om die melkflessen toch een beetje kleur te geven.  Maar mijn grootste truc is toch de nieuwe  Wolford make-up effect panty.  Met deze panty staan jouw benen bij iedere gelegenheid in het middelpunt van de belangstelling. Dat het niet altijd kleurig en opvallend hoeft te zijn, bewijst het brede pallet met twaalf verschillende huidtinten.

Schermafbeelding2015-02-25om10.28.15.103038

Benen komen heel natuurlijk tot hun recht. Ze noemen deze panty daarom ook niet voor niets 'make-up for your legs'. 'Luxe 9 Control Top Tights' is de perfecte mix van make-up en shapewear voor je benen. Aan de ene kant heeft Wolford een panty voor de huidskleur van elke vrouw.  Zachte natuurlijke kleuren zoals cosmetic, sand, gobi, caramel, honey en bronze. En nieuwe kleurnuances zoals mousse en fairly light. Aan de andere kant garandeert deze panty met behulp van een ingebreid broekje een corrigerende functie bij de buik, heupen, billen en bovenbenen. Ik ben gek op shapewear.  Ook tijdens je zwangerschap is shapewear een onmisbaar piece in je garderobe.  Dus deze panty zal je zonder probleem laten stralen! Shapewear  zorgt voor een mooi silhouet, vooral onder nauw aansluitende kleding. Je kan deze 'Luxe 9 Control Top Tights' nu ook in open schoentjes dragen door de niet versterkte teenstukken.

Schermafbeelding2015-02-25om10.27.13.103446

Ik ben in ieder geval overtuigd!

Love mum Griet

Food & Drinks Bionina Coconut Water

SS15 Trend Vintage Flowers

0