mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy The Look: Super mum Claudia Schiffer

Claudia Schiffer is en blijft voor mij een stijlicoon.  Met haar herkenbare fashion stijl blijft ze trouw aan haar imago.  Haar zwak voor de '70, hoge taille jeans, blouses en oversized brillen zijn haar handelsmerk geworden.  Claudia weet als geen ander deze look zelfs in 2015 met veel stijl te brengen. 20150309-5

1. Trui: Jcrew 100,-  2. Jeans: Frame Denim 265,-  3. Bril: Topshop 20,-  4. Tas: Zara 39,95,-  5. Schoenen: Tamara Mellon: 595,-

Love Mum Griet

Lifestyle: Trixie Baby

Gezondheid: Overgewicht bij kinderen

0