mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Trixie Baby

Ik ben gek op Belgische leuke merkjes.  Van fashion tot eigentijdse leuke lifestyle producten.  En ja hoor,  ik heb er weer eentje ontdekt dat jullie zal bekoren.  Trixie Baby is zo schattig en magisch.  Toen ik het voor het eerst zag dacht ik voor één of andere reden terug aan mijn kindertijd.  (Zo'n 100 jaar geleden ;-))  Naast een uitgebreid gamma van beddengoed, zoals leuke donsovertrekjes, knuffelzachte fleece dekentjes en slaapzakjes met hippe retro prints, pasteltintjes (die oh zo hot zijn deze zomer) heb je nog tal van andere lifestyle producten.  Al deze leuke items zijn echt wel bedoeld om de boel een beetje op te vrolijke maar dan met veel stijl!  Ik ben gek op dat vleugje humor dat je kan terug vinden door de collectie heen.  En wat je natuurlijk wel zal opvallen is dat er een scandinavische wind door de collectie heen waait.  Door deze leuke prints is de collectie zowel voor de stoere jongens kamer als voor een echte meisjeskamer.  Het is overduidelijk dat Trixie Baby nauwlettend de trends op de voet volgt.   Het is voor mij zeer duidelijk dat de stoffen van topkwaliteit zijn.  Bon, ik moet jullie gewoon laten genieten van deze leuke collectie voor jullie allerkleinste.  Henri-Constant is in iedergeval gek op zijn giraf.  Het is hier dagelijkse ruzie met George zijn chiwawa wie de giraf mag hebben.  En wie denk je dat en wint? ;-)  www.trixie-baby.com Trixie Baby 13_001_50

trixie1Trixie Baby 13_008_50

trixie3Trixie Baby 14_004_50 Trixie Baby 15_014_50

trixie4Trixie Baby Sfeer 05_50

 

 

 

Hot Stuff! Mama oorpin van Les Soeurs ...

Copy The Look: Super mum Claudia Schiffer

0