mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion trends: Bodysuit

Je ziet ze weer overal opduiken.  De bodysuit.  In de jaren '90 stond ik er prachtig mee te springen voor de spiegel en ja hoor ze zijn terug van weggeweest.  De bodysuit is vrouwelijk en is voor elk lichaamstype, zelfs als je zwanger bent! Meestal geven ze nog een licht corrigerende touch. Niet dat het nodig is maar het zit soms gewoon wat steviger.  Je heb ze in verschillende stoffen.  Alles blijft wat beter op z'n plaats zitten.  Een trouwe "bodysuit draagster" is Fashionmum Kim Kardashian.  Met haar rondingen laat ze duidelijk zien hoe vrouwelijk en stijlvol een bodysuit kan zijn.  Tijdens de runway shows zag je dat de bodysuit zijn comeback aan het maken is.   Je hebt ze in string of gewoon.  Een simpele bodysuit met een kokerrok of losse lange rok tijdens de zomer kan zo mooi zijn. 20150310-5

1.  Yummie by Heather Thomson 93,74  2.  Newlook 18,-  3. Faith Connexion 220,-  4. Wolford 195,-

20150311-5

 

Sexy look: Blazer: Michael Michael Kors 250,-  Leren rokje: Zara 69,95,-  Bodysuit: Faith Connexion 220,-  Pumps: jimmy choo: 450,-

Relax look:  Bikersvest: Newlook 56,-  Lange rok: Helmut Lang 190,-  Sandalen: Karl Lagerfeld 365,-

 

Love mum Griet

Going out style page

Hot Stuff! Mama oorpin van Les Soeurs ...

0