mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hot Stuff! Mama oorpin van Les Soeurs ...

De heilige triangel noemen ze zichzelf!  3 Vlaamse zussen ( Jules, Kay & Clio) met een passie en een missie !! Jullie vrouwen nog beter in jullie vel laten voelen met leuke accessoires!  Ik ben zoooo blij dat ik dit heb ontdekt!  Dit is zo Mum Of The World!!  Deze leuke trendy oorbel is speciaal voor mama's! attachment

Mama zijn verandert het landschap van je hart voor altijd, en ook de modewereld heeft dat blijkbaar begrepen. De SS15 haute couture collectie van het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana werd volledig gewijd aan ‘la mamma’, en ook het hippe juwelenlabel van Les Soeurs brengt met haar fijne collectie mama-oorpinnetjes een tribuut aan de immer multi-taskende mater familias.  Jajaja wij mama's!!! Zelf werd de middelste zus Kay in augustus mama van Shia, en verwacht de oudste zus Clio haar eerste kindje in mei. Een collectiestuk nauw aan hun hart maar ook aan dat van mij.  En voor een prijsje tover je bij elke mama een smile op haar gezicht.  Deze prachtige pin kost maar 10,- !!!! www.lessoeurs.be

IMG_0188wb_large IMG_0189b_large

 

Love Mum Griet

Fashion trends: Bodysuit

Lifestyle: Trixie Baby

0