mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Going out style page

Op zaterdagavond ga ik meestal iets eten met man en vrienden.  Uitgaan tot een gat in de nacht laat ik mij jammer maar helaas voorbij gaan.  Ik heb het er gewoon niet meer voor over om de dag nadien als een halve rond te slenteren terwijl de jongste van bijna 2 om de minuut "Mamaaa Mamaaa" zit te roepen.   Als ik dan eens in het buitenland zit en de kinderen bij mijn ouders zijn, dan is het natuurlijk een héél ander verhaal ;-)  Ik ben het soort mens dat min. 8u slaap nodig heeft, anders ben ik niet te genieten.  Mis ik een paar uren slaap per week dan ben ik gewoon super vatbaar voor een keelontsteking of een koortsblaas en dat kan ik wel missen!  Ze zeggen dat je voor 22u onder de wol kruipt die uren voor 00u dubbel tellen en je extra goed tegen die minderen dagen kan.  Ik geloof hier dus steen vast in.  Dus ja, ik ben vrij saai ;-)  Vanavond ga ik dus iets eten in één van mijn favoriete Italiaanse restaurants.  La Botte in Genk van Njam Chef Peppe en Inez zijn prachtige vrouw!  En dan mag ik natuurlijk niet de immers goedlachse sommelier Gaspare vergeten.  Met hem in de zaak is er wel altijd iets te beleven.  www.labotte.be Voor mij is deze tijd van het jaar een verwarrende periode qua styling.  Het is nog te koud om volledig voor de SS15 collectie te gaan en een full winterlook is nu ook weer geen zicht.  Het leuke is dan weer wel dat je nieuwe dingen kan uitproberen.  Door de afgelopen fashion weeks heb ik natuurlijk ook weer inspiratie opgedaan voor het volgende seizoen. De pré Fall collecties staan weer op mijn netvlies en ik haal daar veel inspiratie uit.  De Pré Fall runway show van Chanel zat vol met blouses met kraagjes.  Maar ook deze zomer kom je ze hier en daar tegen.  Bij oa. Zara heb ik al zo'n leuk blouse zien hangen.   Maar ook Anna Sui heeft prachtige stuks is haar collectie zitten.  Zoals deze blouse die de "doorschijn trend" heeft van deze zomer.  Koop slim als je gaat shoppen.  Je hoeft geen handenvol geld uit te geven.  Een paar tijdloze duurdere stuks kan je langer dragen en door combineren.

20150312-5

 

Love Mum Griet

Victoria Beckham: #Instaflash

Fashion trends: Bodysuit

0