mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Victoria Beckham: #Instaflash

Super Mum Victoria Beckham zit op dit ogenblik in Hong Kong voor haar fashion collectie.  Haar 3 zonen en dochter stuurde hun liefste mama een kaartje voor moederdag en ze poste deze foto op #instagram.  Haar zoon Romeo zet in een comment het volgende:  Happy Mothers day to the best mum ever!!! Love you mummy we miss you a lot ... (smelt) Ik kan al raden welk kaartje van Harper is ;-)

victoria

Topmodel Hannelore Knuts #Instaflash

Going out style page

0