mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnenkijk: Kinderkamer Laurens (2)

Het is weer een tijdje geleden dat ik een binnenkijk heb gedaan.  Vandaag nemen we een kijkje in de kamer van Laurens (2)Laurens is het zoontje van Ellen Vermeulen (26) en grote broer van Nikolas (3maand).   In het dagelijkse leven is mama Ellen airhostess bij Brussels Airlines.  Daar doet ze een combinatie van lange afstandsvluchten en kortere vluchten.  Ze is gek op haar onregelmatige leven vol afwisseling.  Met haar regeling 48 dagen werken en dan 12 dagen thuis is ze meer dan gelukkig.  Want buiten het vliegen heeft ze nog een andere grote passie.  Make-up!  Tijdens haar vrije dagen is dit haar bezigheid, buiten die 2 kleine schatten natuurlijk.  https://www.facebook.com/pages/My-make-up-adventure/1520435718236604

kamerellen11

Een drukke mama.  Heb je nog tijd om te gaan shoppen?  En waar ga je meestal shoppen?

Tijdens mijn zwangerschappen ging ik regelmatig shoppen bij Tutti Due in Leuven. Mijn favoriete merk was Pietro Brunelli. Nu koop ik meestal mijn kleding bij Copines in Hasselt of Massimo Dutti.  Als ik mag dromen dan zou ik graag eens bij Carrement in Gent gaan shoppen maar voorlopig blijft dat nog bij dromen (lacht)

Hoe is jullie interieur?  Wie inspireert jullie het meest?

Ons interieur is volledig geïnspireerd op Pieter Porters. Quote die we leuk vinden van hem is Een interieur moet u dienen , je mag er nooit slaaf van worden.  Onze favoriete interieur winkel SLOTS is niet bij de deur maar zeker de moeite waard om er helemaal voor tot in Kortrijk te rijden.

Waar heb je je inspiratie gehaald voor de kinderkamers?

Voor de kinderkamers kijk ik soms op pinterst maar hier heb ik het meer proberen te houden op het vliegthema dus vooral eigen inspiratie en invloed.

Waar koop jij leuke spullen voor de  jongens hun kamer?

Soms koop ik iets van een webshop.  Mijn favorieten zijn Villa kakelbont of June en Julian.  Een tippie tentje staat nog op mijn verlanglijstje voor op hun kamertje.  Ik kan enorm genieten van de research naar leuke spullen en kan daar eindeloos voor rond rijden tot ik het juiste heb gevonden.  Ik ben geen snelle beslisser op dat vlak.

Is de kamer volledig nieuw of is het een kamer met een verhaal?

De kinderkamer is oorspronkelijk van mijn man geweest.  We hebben deze zelf herschilderd.

kamerellen7

kamerellen10

* De kasten waren oorspronkelijk van papa's oude kamer.  Met een nieuw laagje verf zien ze eruit als nieuw.  Een kamer moet een verhaal hebben.  Het bed is wel nieuw van Bopita.

kamerellen3

* Dit kapstokje was nog een stuk uit ons oude appartement.  Ik heb het terug van de zolder gehaald en gebruik het nu op Laurens zijn kamer.

kamerellen4

kamerellen9   kamerellen8

 

Zowel de fiets als het autootje heeft Laurens gekregen voor zijn verjaardag.

kamerellen1

kamerellen5

* Deze lego boxen zijn brooddozen die ik gebruik als decoratie en opbergdoosjes

image

kamerellen6

Love mum Griet

Heb je ook een kinderkamer met een verhaal?  Stuur mij dan asap een mailtje, ik wil er alles over weten ... griet@mumoftheworld.com

Stylepage: budget proof on Wednesday

Verse soep op maandag

0