mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Verse soep op maandag

Verse soep is super gezond.  Het zit boordevol met groenten en vitaminen.  Vooral voor kleuters is het een goede oplossing als ze niet alles graag eten om toch hun portie groenten binnen te krijgen.  Ik maak elke zondagavond een verse pot soep waarmee ik 2 à 3 dagen toekom.  Dit is dan bedoeld voor de kids hun 10 uurtje of namiddag snabbel.  Ik maak op zondag altijd mijn ijskast leeg en snij al deze groentjes in hapklare stukjes of mix nadien het geheel, zodat ze de soep gemakkelijk kunnen drinken.  Zo gaan er ook geen restjes van groenten verloren en mijn ijskast is weer leeg voor een nieuwe week.  In verse soep zitten geen bewaarmiddelen of slechte E's.  Ook zitten er geen "dikmakers" in zoals bij de meeste blik of brik verpakte kant en klare soepen.  Stoof gewoon een uitje aan, teentje look ( goed voor het bloed) en je groenten en kap er water bij.  Gooi er enkele groentebouillon blokjes bij om op smaak te brengen.  Meer is het niet en je brengt een gezonde gewoonte tot stand.  Henri-Constant is gek op soep en mijn grote kinderen ook.  Heb je  weinig tijd door de week, maak dan een extra grote portie en vries deze in.  Altijd handig en gezond. Wat heb je nodig voor de soep van de week.

1 ui - courgette - broccoli - teentje look - selder - prei - wortels en tomaten - blaadje laurier.  Eigenijk alles wat je in je ijskast kan vinden van basis groenten.  Snij alles in stukje, stoof aan en giet er 1,5l tot 2l water aan toe.  Voeg er 3 bouillon blokjes aan toe.  Laat het geheel koken.  Mix de soep grondig.  Wat je ook nog kan doen is na het mixen van de soep balletjes erbij gooien en nog even laten doorkoken. Werk af met peper en zout.  Voila zo simpel is het.

soep2

soep1

Love mum Griet

Binnenkijk: Kinderkamer Laurens (2)

Topmodel Hannelore Knuts #Instaflash

0