mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb mums

Top model en Top mum Ingrid Vandebosch geniet volle teugen van de sneeuw samen met haar man Nascar piloot Jeff Gordon en kids.  Zoals steeds doet deze Belgische het met veel stijl!  Zowel mum & dad in stylish black en de kids met veel kleur.  Ze poste deze leuke foto's op haar #instagram ingrid2

ingrid1

Love mum Griet

Dagboek Lech

Stylepage: budget proof on Wednesday

0