mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dagboek Lech

Er even tussen uit met man en kids kan toch goed doen.  Tussen ons druk schema proberen we de kerk in het midden te houden voor onze kinderen.  Sneeuwvakanties vinden ze super leuk.  En vooral wanneer het mooi weer is.  Nog snel sneeuwpret meepikken voor de zomer van start gaat.  Hoe prachtig is het hier vandaag in Lech.  Het weer is fantastisch en de sneeuw ligt er super goed bij.  Het leuke aan Lech is dat de pistes hier erg kindvriendelijk zijn.  Brede gemakkelijke pistes in overvloed.  Mijn oudste kids stonden deze ochtend al vroeg op de piste.  Terwijl ik met mijn jongste aapje ben gaan wandelen en dat vond hij geweldig!  Morgen breng ik hem toch wel even een paar uurtjes naar de kinderopvang zodat ikzelf nog eens op de latten kan staan. We zijn daarnet even een kijkje gaan nemen en het was al ruzie om terug door te gaan.  Dus hij gaat het daar super naar zijn zin hebben.  Dat is het leuke aan Henri-Constant.  Hij is super sociaal omdat ik hem dat ook zo gewoon heb gemaakt.  Ik neem hem sinds hij een kleine baby is overal mee naar toe.  Maar ik geef hem regelmaat.  En dat is zo belangrijk voor een kleintje.  Zodadelijk gaan we zwemmen met de kinderen in het hotelzwembad dat uitgerust is met en speciaal kinderbadje.  Heerlijk warm en een schuifaf.  Burg Hotel is een hotel boven op de piste en erg kindvriendelijk.  Alles is hier voorzien voor gezinnen met kleine en grotere kinderen.  Lech is echt wel een leuk dorpje.  Er zijn hier leuke hotels, goede restaurants en zeer belangrijk ... leuke aprés ski's :-) Morgen meer uit #winterwonderlandimage image image image Jas: Vintage Christian Dior  Dress: Red Valention  Bag: Givenchy   Baby boy coat: Tartine et Chocolat   Skipak: D&G Love mum Griet

Paaskonijntjes

Celeb mums

0