mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dagboek Lech dag 2

Vandaag weer een prachtige dag hier in Lech.  Het weer is zalig en de sneeuw ligt er in de voormiddag super bij.  De kinderen hebben de tijd van hun leven.  Vandaag ben ik met de grote gaan skiën en met de kleinste ben ik gaan sleeën.  Ik deel graag met jullie dit filmpje. Hij heeft echt van niets schrik.  Zolang het maar snel gaat is hij gelukkig.  http://youtu.be/SyR8Grg02-A Enkel leuke restaurants in Lech

- Burg Hotel - BurgVital - Gasthof Post - Hotel Bergkristall

image

Relax ...

image

View from my room ... Hotel Burg - Lech

image

Slechte selfie met mijn oudste zoon Thibeau (14)

 

Hello Spring: Girls Kids fashion

Paaskonijntjes

0