mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Paaskonijntjes

Valentijn is nog niet goed en wel achter de rug en Pasen staat weer voor de deur.  Konijntjes, kuikentjes en schaapjes doen het altijd goed als decoratie in huis tijdens deze periode.  Tegenwoordig zijn er zoveel schattige knuffels op de markt.  Ik heb altijd een zwak gehad voor handgemaakte spullen of erg originele toys en vooral geen massa productie.  Henri-Constant is gek op konijntjes.  Zijn lievelingsknuffel is Nijn.  Gewoon een super zacht langoor konijn.  Hij sleurt hem overal mee.  Deze knuffels heb ik gevonden op een super leuke webshop www.ladedahkids.com  Zijn ze niet om op te eten?  Pasen was voor mij als kind een super leuke periode.  Mijn ouders verstopte overal eieren en ook echte kleine kuikentjes.  Mijn mama versierde het huis en mijn oma schilderde met ons eieren.  Mijn opa maakte vogelkastjes die we dan een kleurtje gaven voor in de tuin.  Het is een periode dat ik link aan frisheid en zachte kleuren.  Ik wil dat mijn kinderen hetzelfde ervaren en dit ook doorgeven aan hun kinderen. 20150316-5

1. Konijntje boefje: 50,25,-  2. Konijntje meisjes: 22,-  3. Kussen konijn: 64,-  4. Konijn masker en staartje: 29,-  5. Schaap: 43,-

Dagboek Lech dag 2

Dagboek Lech

0