mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hello Spring: Girls Kids fashion

Vandaag is de lente gestart.  Het is officieel gepermitteerd om je kast zomer klaar te maken. Ook voor de kinderen zijn er leuke zomer trends net zoals bij de mama's.  Een trend die vorige zomer al hier en daar opdook en nu helemaal zijn doorbraak maakt is de Tropical Trend.  Flamingo's - zomerfruit & palmbomen zijn een must!  Zowel voor jongens, meisjes als voor de fashion mums.  Het is speels en zomers.  Ik toon jullie alvast mijn favorieten die jou misschien kunnen inspireren voor jullie kids.  Je kan deze items combineren met een jeans, witte T-shirt of een ander leuk kleurtje dat terugkomt in de tropical print.  Vandaag een page speciaal voor de meisjes.  Van baby 's tot tieners.  Soft Gallery is een Scandinavisch merkje met leuke kleren voor kids.  Kleurrijk met vrolijke prints.  Ook Bobo Choses ligt in dezelfde lijn qua vrolijke baby - kinderprints.  Little Eleven Paris is vorig jaar bekend geworden door zijn shirts & sweaters met celebrity's zoals Kate moss en de vinger moustach. Die vinger moustach is nog steeds trouwens een rode draad in collectie.  Scotch & Soda is een leuke kinder & tiener collectie waar mijn kinderen gek op zijn.  Het is stoer en fashionable zowel voor boys als girls.  Bellrose is dan weer een klassieker en heeft haar eigen vast publiek.  In iedere collectie kom je wel een leuk item tegen dat de zomer in huis haalt ;-) 20150314-5

1. Badpak: Soft Gallery 40,38,-  2. Kruippakje: Bobo Choses 45,-  3. Zwembroekje: Soft Gallery 33,28,-  4. Kort broekje baby's: Bobo Choses 24,41,-  5. Hemdje: Scotch & Soda 70,58,-  6. Tanktop: Blune 60,50,-  7. Tanktop: Little Eleven Paris: 32,27,-  8. Regenjas: Bellerose 121,-  9. Vest: Scotch & Soda 114,95,-  10. Short: Scotch & Soda: 70,58,-  11. Sweater: Camps 35,29,-

Love Mum Griet

Hello Spring: Boys kids Tropical trend

Dagboek Lech dag 2

0