mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hello Spring: Boys kids Tropical trend

Gisteren waren de meisjes aan de beurt en vandaag de jongens.  De tropical trend is zeker stoer  genoeg voor teen boys en kleine stoere jongens.  Het is zelfs een beetje retro.  Ik heb een paar  favoriete stuks uitgekozen voor mijn boys.  Misschien ook iets voor die van jullie? 20150313-5

1. T-Shirt: Scotch & Soda 39,32,-  2. Sweater: Scotch & Soda: 70,-  3. Zwemshort: Little Eleven Paris 35,-  4. Sweater: Pepe Jeans tot 6 jaar 65,54,-  5. T-Shirt: Scotch & Soda 39,5,-  6. Sweater: Camps 35,-  7. Pet: Scotch & Soda 36,30,-  8. T-Shirt: Little Eleven Paris: 29,24,-

Love Mum Griet

Interview: Super Mum Pamela

Hello Spring: Girls Kids fashion

0