mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interview: Super Mum Pamela

pamela1 Op Instagram kom je veel leuke dingen tegen.  Zeker veel leuke mensen met een passie.  Mensen waar ik naar opzoek ben zijn vooral mama's met een passie voor kinderen, mode, interieur en stijl.  Mama's die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en zelf iets leuks uit de grond stampen.  Mama's die ondernemend zijn en een voorbeeld of inspiratiebron voor andere kunnen zijn.  één van zo'n mama's die ik via instagram beter heb leren kennen is Pamela Gutierre Dosal (33).  Een prachtige zuiderse naam maar toch geboren in Nederland.  Deze warme verschijning heeft een zoontje Senna (1,5) en hij is om op te eten.  Pamela is ook "plusmama" van Sophie (8).  Ze werkt part-time voor Volkswagen waar ze verantwoordelijk is voor de PR.  Maar ze werkt vooral full-time aan haar passie en droom, haar eigen webshop www.enlasnubes.nl.  Een online boutique met unieke merken van over de hele wereld die zorgvuldig zijn uitgezocht. Unieke merken die net het verschil maken. In deze shop komen haar hobby's fotografie, interieur en styling goed bij elkaar.  Ze heeft met haar  hobby's in diverse woonbalden gestaan, zoals de 11woonideeën en bladen als Libelle en de Flair.

pamela2

1.  Hoe is En Las Nubes ontstaan?

En Las Nubes is ontstaan nadat mijn topper Senna geboren is. In aanloop naar zijn geboorte was ik al druk bezig met het uitkiezen van kleertjes. Ik hou van basic, zwart wit en grijs en weinig poespas. Je raadt het al, bijna nergens te krijgen. Dus besloot ik mijn eigen shirts te maken met stoere zwarte flock prints. Op social had ik een klein netwerkje en daar plaatste ik vol trots mijn creaties. Dit sloeg aan en als snel ontstond www.enlasnubes.nl. Steeds meer vragen kwamen van klanten of ik ook leuke broekjes had en of leuke booties. En dus dacht ik: ik ga eens kijken wat toffe merken zijn om een complete outfit aan te kunnen bieden. En toen nog een stapje verder door interieur items in te kopen. Allemaal in de eigen En Las Nubes stijl.  Senna heeft zeker invloed gehad op het opzetten van mijn webshop, want was hij er niet geweest? Dan was het wellicht allleen bij een idee gebleven!

2. Hoe omschrijf je je stijl?

Mijn stijl is basic, maar uniek en simpel, maar niet saai. Ik hou van geometric prints en allemaal in de kleuren zwart, wit grijs en hier en daar een vergrijsde tint ertussen. 3. Waarvan wordt jij instant gelukkig?

Ik wordt instant gelukkig van mijn gezin. Nog steeds kijk ik vol bewondering naar mijn zoontje en denk ik .. WAUW! Wat ben jij een prachtkindje.. Daarnaast uiteraard van mijn eigen webshop En Las Nubes waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

pamela3

4. Je hebt een druk leven met je "dag" job hoe combineer je alles?

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag voor Volkswagen en op de overige dagen probeer ik zoveel mogelijk aan En Las Nubes te werken, maar .. niet ten koste van mijn gezin. Daarom doe ik veel tijdens de slaapjes van Senna en zit ik savonds soms tot in de late uurtjes te werken! Allemaal veel werk, maar waar ik veel energie uit haal.

5. Je webshop enlasnubes heeft zijn eigen stijl. Zowel kleding als interieur. Ontwerp je deze zelf? Of is het een mix?

De shirtjes van En Las Nubes heb ik zelf ontworpen en .. PSSSSTTTT, klein primeurtje. Hier gaat een eigen kledinglijn op volgen. Daar ben ik nu druk mee bezig en verwachting is dat deze dit jaar nog uitkomt. Mijn grote droom komt nu echt uit :-) alle overige merken die ik inkoop probeer ik zo veel mogelijk aan te laten sluiten aan mijn stijl.

pamela5

6. Hoe Cool is dat!  Daar kijk ik naar uit!  Waardoor laat je je inspireren?

Ik laat me graag inspireren door Instagram, woonbladen en Pinterest, maar voornamelijk door Senna. Mijn grote inspiratiebron ...

pamela4

Heel Veel succes Pamela!!!  Voor wie meer En Las Nubes wil ontdekken, neem zeker hier eens een kijkje www.enlasnubes.nl  Haar eigen collectie zal als "ON CLOUD 9" door het leven gaan en zal bestaan uit 3 baggy pants.   Twee longsleeves in het wit effen en crosses en twee shirt sleeves in de kleur 'cloudy' stoer verwassen grijs/mint en een witte.  Anders dan anders gestikt, dat maakt het uniek!  Ik kan niet wachten om het resultaat te zien.  Hier alvast een tipje van de sluier ...

ELN_style2

Love mum Griet

Celeb Mums: Topmodel Hannelore Knuts & baby boy bezoeken België

Hello Spring: Boys kids Tropical trend

0