mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mums: Topmodel Hannelore Knuts & baby boy bezoeken België

Hasselts model Hannerlore Knuts is op familie bezoek in België met haar kleine spruit Angelo Apollo.  Haar kleine knapperd heeft het precies aardig naar zijn zin gehad op het vliegtuig.  Voor hem is dit zijn eerste bezoek aan België.  Bij aankomst kreeg Angelo Apollo dit prachtige DIY beertje cadeau van zijn grootouders.  Dit zal prachtig staan in zijn kamertje in NYC en zo zijn de grootouders toch nog altijd dichtbij. image image

Credits: Instagram Hannelore Knuts

Love Mum Griet

Grote schoonmaak: Operatie kinderkamer

Interview: Super Mum Pamela

0