mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Summer collectie: H&M Boys Vs Girls

Dit weekend zal het zomeruur weer van start gaan.  Overal zie je leuke zomerse outfits hangen.  Ook H&M heeft weer leuke hebbedingen om jullie kids summer ready te maken.  De polka dot print is een blijver en leuk te combineren. Vooral op deze short met etnische print.   Bij de jongens zie je dan weer vaak de tropical sportieve trend terug komen.  Mint is een dankbare kleur zowel voor boys als girls.  Leuk te combineren op grijs of zilver. Hier mijn favoriete stuks voor mijn zoon en dochter van de nieuwe collectie bij H&M. Laat de zomer maar beginnen.  

20150319-5

 

Love Mum Griet

Jeans for boys

DIY Paastak versieren en eieren schilderen

0