mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Jeans for boys

De jeans op jeans trend gaat al een paar seizoenen goed mee! Wat ik zo adorable vind is die stoere match tussen papa en zoon.  Beide in een stoere jeans op jeans look.  Dan zijn ze echt om op te eten.  Ook voor ons vrouwen is en blijft deze look.  Een goede jeans kan soms een oneindige zoektocht zijn maar zeker een must have.  Combineer je jeans met een pump, loafer of sleehak en je bent helemaal klaar om er een stylish voorjaar van te maken. Voor je boys is een loafer of sneaker een must.  Zelf een klassieke espadrilles kan erg funky zijn.  Je hebt verschillende soorten jeans.  Skinny, rechte,  bootcut, regular, strech, losse enz.  Een skinny geeft een stoere rock & roll look. Met een regular kan je veel kanten uit.  Zorg ervoor dat je kleintje er vlot in kan bewegen als hij/zij gaat rondkruipen of spelen.  Kies daarom voor een jeans met voldoende stretch.  (voor kruiperkes en kleuters) De grote kinderen kunnen zelf al aangeven of de jeans aangenaam zit of niet. henri jeans3

henri jeans1 Henri jeans2

 

Jeans hemd Dad: Philipp Plein  Jeans Broek: Philipp Plein  Jeans hemd en broek HC: H&M Sneakers: Zara

denim1

1. Jeans hemd: Zadig & Voltaire 82,68,-  2. Jeans broek: Finger in The nose 80,67,-  3. Jeans short: Scotch & Soda 81,68,-  4. Jeans Salopet: H&M 24,99  5. Skinny Jeans broek: Zara 27,95,-  6. Jeans hemd: Lee 74,62,-  7. Jeans hemd: Tommy Hilfiger 74,90,-  8. Baby jeans: Paul Smith 69,95,-  www.loulouis.com   9. Jeans broek: 7 for all mankind 99,95,-  www.loulouis.com

9d4943780c450dca6b20f681d321c4cd 42ce1c8263ec2d21cab2b017190e803d

 

Foto's: Pinterest

 

Love Mum Griet

 

Stijlvol zwanger

Summer collectie: H&M Boys Vs Girls

0