mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Ik grijp al heel mijn leven naar 4 tinten.  Grijs, poeder roze, zwart en beige. Deze kleuren kan je meestal gemakkelijk combineren en zijn tijdloos.  Maar natuurlijk is dit voor iedereen anders.  Ook tijdens mijn zwangerschap waren dit mijn basis kleuren.  Zwart is en blijft tijdloos en elegant.  Pimp je look met kleurige accessoires bv. rode, zilveren, gouden of leopard pumps of handtassen. Ook tijdens je zwangerschap is het belangrijk dat je probeert trouw te blijven aan je eigen stijl.  Je stijl is wie je bent.  Maar soms kan je beter als je mama gaat worden toch enkele dingen laten.  Bv. te korte rokjes, te korte topjes ... Zorg er steeds voor dat de voorkant goed tot over je buik komt en je heupen.  Kom je veel bij op je heupen, vermijd dan best te strakke kleding die de hobbels en bobbels accentueren.  Zwangerschap shapewear De eerste maanden is je buik niet echt dat prachtige zwangerschapsbuikje dat je meteen verwacht.  Het ziet eruit alsof je net of je teveel hebt gegeten.  Meestal voel je jezelf dikker dan je in werkelijkheid bent.  Weet dat zwangere vrouwen stralen.  Ze hebben iets magisch over zich.  Ik hoor vaak van mannen dat ze zwangere zo mooi vinden, knapper dan anders.  terwijl de meeste vrouwen zich net een aangespoelde zeekoe voelen. ;-) Mannen vinden dit volgens mij prachtig omdat dit net het enige is dat zij nooit zullen ervaren. Dat maakt (denk ik) een zwanger vrouw zo speciaal? Toch?  Ga in ieder geval stijlvol door je zwangerschap.  Vandaag doen we dit met een hoog rock & roll gehalte.  Perfecte outfit om vanavond naar Oscar and the wolf te gaan zien! 20150320

 

 

Love Mum Griet

 

Celeb mum: Nikkie Plessen

Jeans for boys

0