mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb mum: Nikkie Plessen

Actrice, presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen geniet tussen haar drukke schema va haar zoontje.   De mooiste moment voor haar op een zondag zijn dan toch wel deze.  Af en toe een moment van rust met haar baby boy.  Terwijl Nikkie de wereld verovert met haar modelabel "Nikkie" geniet ze des te meer van een beetje me-time.  Ze poste deze lieve foto op instagram. image

Henri-Constant is bijna jarig!

Stijlvol zwanger

0