mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Henri-Constant is bijna jarig!

Het is bijna weer zover!  Wat vliegt de tijd.  Henri - Constant zijn verjaardag komt er weer aan.  2 jaar geleden waggelde ik nu nog rond met een bolle buik en nu is mijn kleine man al 2 jaar de vreugde in mijn leven. Henri-Constant is een vrolijk en eigenwijs kereltje.  Zijn passies zijn duidelijk.  Auto's en diertjes.   Maar wat koop je voor een kindje dat jarig is?  Welk speelgoed?  Speelgoed hebben kinderen tegenwoordig in overvloed.  Sorteer alles bij elkaar.  Wat stuk is of waar stukken van ontbreken gooi je best weg. Maak plaats voor nieuwe dingen.  Oud speelgoed waar ze geen interesse meer in hebben of uitgegroeid zijn was je af en ruil je misschien best met vriendinnen of familie.  Zo maak je extra ruimte voor nieuwe interesses en spaar je veel geld uit.  Hoe ouder dat ze worden hoe specifieker de interesses zijn.  Basseer je op die interesses om speelgoed aan te kopen, maar leer ze ook nieuwe dingen kennen.  Kinderen met de leeftijd van 2 jaar vinden het leuk om bv met een winkeltje, keukentje of gereedschapskist te spelen.  Dus zoiets is altijd een leuk idee.  Henri - Constant heeft iets met muziek, timmeren, iphones, tekenen en auto's.  Dus ben ik opzoek gegaan naar een paar leuke kadootjes voor zijn verjaardag.  

20150321-5

 

1.  Gereedschapswagen:  Janod  78,65,-  2.  I.Wood smarthphone met krijtje: 14,95,-  3. Kartonnen raket: Studio Roof 49,41,-  4.  Loopfiets: Kiddimoto 139,99,-  5. Stokpaard met geluid: Liesjeshoutenspeelgoed.nl 12,95,-  6. Autoweg tape:  12,95,-  www.juneandjulian.com   7.  Houten gitaar: 21,95,-  Active-kids.nl  8. Kleine travel garage: 37,- www.juneandjulian.com

Love mum Griet

Kinderwagens van Greentom. "Groener" kan niet!

Celeb mum: Nikkie Plessen

0