mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kinderwagens van Greentom. "Groener" kan niet!

Het groenste kinderwagen merk ter wereld is toch wel Greentom!  Greentom heeft dé kinderwagens om mee te reizen. Deze wandelwagens staan namelijk bekend om het gebruiksgemak. Het is bijvoorbeeld eenvoudig deze wagens in-en uit te klappen en een ingeklapte Greentom is zeer compact en kan moeiteloos overal mee naar toe in de auto. Daarnaast zijn deze wagens doordat ze zijn gemaakt van gerecycled polypropeen en gerecyclede petflessen (frisdrankflessen) licht en oersterk.  En we helpen toch allemaal graag een beetje de natuur een handje. Alles aan dit Dutch Design bestaat uit hoogwaardig gerecycled materiaal. De missie van Greentom is namelijk het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee ze de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken. Door het ontwerp is het mogelijk om met één onderstel (beschikbaar in 3 verschillende kleuren) de Greentom voor diverse levensfases te gebruiken: One frame fits all.  Dit zijn de verschillende modellen.

Greentom_jump

Carrycot Voor 0-6 maanden is er de reiswieg. Een comfortabele en ruime lichtgewicht wieg met een 100% natuurlijk bio-matras. De bekleding en het matras zijn makkelijk te demonteren en zijn wasmachine-proof. De reiswieg is beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Greentom_Upp_Carrycot_grey_bottle-sand_canopy_300dpi

Reversible De Greentom Upp Reversible is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar. Het lichtgewicht stoeltje is omkeerbaar en maar liefst in vijf verschillende standen te verstellen. De bekleding is makkelijk te demonteren, is wasmachine-proof en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Greentom_Upp_Reversible_white_bottle-mint_side2_300dpi

Classic De Greentom Upp Classic is een buggymodel geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 4,5 jaar. De Upp is licht en stevig en door het eenvoudige inklapsysteem tover je de wandelwagen in een handomdraai om tot een handzaam pakket, dat je overal mee naartoe kunt nemen. Behalve praktisch is de wandelwagen door de verende eigenschappen van het frame en de dubbel gelagerde zwenkdelen en wielen ook erg comfortabel. De Classic is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De Upp Classic is winnaar van de Kind + Jugend Innovation Award (Germany) 2013 en de Banta Award

Greentom_Upp_black_bottle-blue_canopy_300dpi

 

Bekijk zeker eens dit filmpje, hoe handig een kinderwagen kan zijn.  Het hoeft niet altijd een gevecht te zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=VjBH2Xcn9r0

www.greentom.com

Love Mum Griet

Verkleedpartijtje : Bijna Pasen!!!

Henri-Constant is bijna jarig!

0