mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Verkleedpartijtje : Bijna Pasen!!!

Het is bijna zover!  De Paasklokken en de Paashaas komen eraan!  Deze dagen zijn zo leuk voor de kinderen en ook een beetje voor ons mama's ;-)  Eieren verstoppen, lekker knutselen en heerlijk gek doen! En natuurlijk niet ter vergeten, een overvloed aan chocolade eieren dwz + een paar kilo :-)  Kinderen zijn gek op verkleden! Om het feest compleet te maken heb ik bij Hema deze leuke verkleed pakjes gevonden!  Hoe schattig zouden deze staan?! 20150330-5

Love Mum Griet

Food: Glutenvrije dierenwafels bakken

Kinderwagens van Greentom. "Groener" kan niet!

0