mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Topmodel mum Hannelore Knuts

Topmodel & mum Hannelore Knuts was op familie bezoek in België.  Vandaag reisde ze met haar kleine man Angelo Apollo terug richting Brooklyn.  Ze poste deze super grappige foto van haar zoontje dat in slaap was gevallen terwijl ze hem in een draagdoek had gebonden. Ze poste:  Hij wou de wereld zien en toen viel hij in slaap. :-) We wensen Hannelore en baby boy een veilige terugreis! hannelore

foto: Instagram Hannelore Knuts

Love Mum Griet

The great escape! by #ThisIsUgg

Food: Glutenvrije dierenwafels bakken

0