mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Food: Glutenvrije dierenwafels bakken

Elke woensdag probeer ik iets leuks met mijn kinderen te doen.  Ik kook en bak graag, al ben ik in bakken niet zo'n held maar ik blijf proberen ;-)  Ik probeer graag dingen uit.  En liefst gezonde alternatieve.  Henri-Constant is zaterdag jarig en dan is het de gewoonte dat de kindjes in zijn groepje van de crèche worden getrakteerd.  Er zitten enkele kindjes in zijn groepje die op een glutenvrij dieet staan.  Daarom maak ik speciaal voor hen glutevrije dierenwafels om uit te delen.  Ze gaan het verschil niet proeven.  Ik stond vorige week in Blokker en zag toen een leuk wafelijzer.  Een wafelijzer met 3 dierenfiguren.  Olifant, konijn en een giraf.  Dus heb ik die maar mee genomen. Every Wednesday , I try to do something fun with my kids. I love cooking and baking. I 'm not a hero in baking but I keep on trying ;-) I like to try things and I prefer healthy alternatives . It's my baby boy’s birthday Saturday. There are some kids in his day-care group who are on a gluten free diet. Therefore I make them gluten free waffles in animal shapes . They will not taste the difference. Last week I found a waffle iron with three animal figures . From an elephant, a rabbit and a giraffe. So I just took that along to bake special waffles today. 

wafel4

Wat heb je nodig:

- Wafelijzer - 250 gram Glutenvrije bakmix voor wafels bv van Schar - 2 eetlepels vanille suiker - 450 ml melk of soja melk - 2 eieren -  90 gram gesmolten boter of 2 eetlepels (zonnebloem) olie

Klop de gesmolten boter en eieren lang en heel luchtig met een mixer.  Giet de melk of soja melk erbij en blijf mixen.  Voeg de suiker en meel toe.  Het beslag moet stevig maar luchtig worden.  Warm je ijzer op en smeer even in met olie.  En bakken maar!  Hier is mij resultaat met mijn hulpkok Henri - Constant die helemaal onder het beslag zit ;-)

What do you need: Waffle iron - 250 grams Gluten-free baking mix for waffles - 2 tablespoons vanilla sugar - 450 ml milk or soymilk - 2 eggs - 90g melted butter or 2 tablespoons (sunflower) oil Whisk the melted butter and eggs long and very fluffy with a mixer. Pour the milk or soymilk, and continue mixing. Add the sugar and flour. The butter should be firm but fluffy. Warm up your iron and start baking! This is my result. My mini chef Henri-Constant was helping me. ;-)

wafels3

wafels5

wafels7 wafels9

wafels8

wafels11 wafels12

wafels13

wafels9

En ze zijn goedgekeurd!  Veel bak plezier!

Love Mum Griet

Celeb Topmodel mum Hannelore Knuts

Verkleedpartijtje : Bijna Pasen!!!

0