mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Afscheid Crèche

Dat creativiteit in mijn familie zit is duidelijk.  Mijn nicht Kim is super in kleertjes maken en leuke originele dingen bedenken.  Ze is net voor de 2de keer mama geworden van een prachtige zoon.  Ze had al een dochtertje dat naar de crèche gaat en binnenkort de grote stap gaat zetten naar de eerste kleuterklasje.  En bij een afscheid hoort steeds een afscheidscadeau.  Kim heeft wel een zeer origineel cadeautje bedacht dat ik graag met jullie deel. Kim haalt haar inspiratie via sociale media zoals FB.  Eerst had ze het idee om gietertjes te pimpen en de crèche te voorzien met potgrond en bloemzaadjes, zodat de kindjes hun eigen bloempje konden planten.  Maar ze koos voor de schepjes.  Het is origineel en gemakkelijk zelf te maken.  De kinderen gaan er veel plezier mee hebben.  Vooral de tekst is zeer leuk gevonden. Wie weet nog een leuk ideetje voor jullie kids als ze de grote stap gaan zetten. The fact that creativity is in my family is quite clear. My niece Kim is gifted in making clothes and many fun and original DIY things. She has just become a mother again ,second time ,with a new wonderful son.  Their first child a girl is currently in day care and will be attending kindergarten soon. They made a farewell gift which was easy and fun to do.

Wat heb je nodig

Schop - kleefletters - kaartje - lint

Schop heeft Kim gevonden in een speelgoedwinkel 1,75,-/ stuk.  De kleefletters heeft ze besteld bij http://www.digiprint-supplies.com/ri-mark-m300-series-monomeric-vinyl-matt-3y-m-colours.html  Dit komt op 0,81,-/meter

creche1 creche2 creche3

 

image1

Love mum Griet

DIY: Party games

The great escape! by #ThisIsUgg

0