mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


The great escape! by #ThisIsUgg

Mijn week is maandag super van start gegaan.  Ik was uitgenodigd op het meest hippe social media event van UGG waar de nieuwe collectie home & schoenen werd voorgesteld!   Man, wat was dit een top event!  De locatie, de sfeer alles was gewoon perfect!  Het event heette: "The Great Escape" en we wisten van niets.  Alleen dat we moesten parkeren ondergronds en boven stonden er retro Volkswagen Beetles op ons te wachten.  Daar moesten we instappen en werden we naar een geheime locatie gebracht.  De geheime locatie was een B&B in de Carnotstraat in Antwerpen.  Als je het van buiten had gezien, dacht je OMG wat is dit en waar zitten wij.  Eenmaal binnen viel mijn mond open van verbazing.  Het was een modern huis helemaal gedecoreerd met de nieuwste UGG home collection. Daartussen stonden dan de nieuwste UGG's!  En wat stonden er weer leuke stuks tussen.  Zowel voor mannen als vrouwen heb ik enkele leuke trendy dingen gezien.  We mochten dan de collectie passen en kregen ons eigen paar mee naar huis.  Willen jullie weten welke ik koos?  Dat is voor volgende week.  Ik wil sowieso UPR Belgium en UGG Benelux bedanken voor deze super ervaring! Het was TOP en wat een leuke collectie! Geniet van de sfeerbeelden!

UGG_TGE-16

UGG_TGE-24

UGG-30 UGG-12

UGG_TGE-2

UGG-14

UGG-103

UGG_TGE-42 UGG_TGE-88

UGG_TGE-99

UGG_TGE-111 UGG_TGE-57

ugg1

UGG_TGE-121

ugg3

UGG_TGE-46

Love Mum Griet

 

 

DIY: Afscheid Crèche

Celeb Topmodel mum Hannelore Knuts

0