mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Party games

Morgen is het mijn jongste zoon Henri-Constant zijn verjaardag (2) en geef ik thuis zijn feestje voor familie.  Hoe je een leuk feestje in elkaar steekt en aan wat je allemaal moet denken verschijnt één van deze dagen hier op #mumoftheworld.  Omdat het zondag Pasen is doe ik meteen ook aan paaseitjes verstoppen voor neefjes en nichtjes.  Maar hoe kan je de kids bezig houden tijdens een feestje?  Het is altijd leuk dat er een paar spelletjes zijn voorzien.  Deze spelletjes gaan morgen zeker een voltreffer zijn en zijn gemakkelijk in elkaar te steken.  Veel plezier! Tomorrow it's Henri -Constant his Bday (2).  I will give a home party.  Because it 's Easter on Sunday I also do Easter eggs for nieces and nephews . But how to keep the kids busy during a party ? It's always nice that there are a few games to play. These games will surely be a hit tomorrow!  Have a nice Easter.

paas games

Love Mum Griet

Fashion: Summer feeling

DIY: Afscheid Crèche

0