mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Summer feeling

Vandaag is de Paasvakantie van start gegaan.  Er zijn veel mensen die naar de zon trekken en sommige naar de sneeuw. Vandaag op Zaventem luchthaven vertrokken er 41000 mensen naar het buitenland.  In de zomer is een topdag 44000.   H&M heeft een super mooie collectie uit met naam: Consicious Exclusive 2015.  Deze prachtige rok en T-shirt zijn mar2 stuks van een ultra vrouwelijk collectie.  Veel heeft deze look niet nodig.  Geniet van je vakantie.  Ook voor zwangere vrouwen zijn lange jurken of rokken ideaal deze zomer.  Zorg ervoor dat de rok laag genoeg zit onder je buik voor een maximum van effect ;-)  Een simpele t-shirt (liefst V-Neck) en done. 20150101-5

 

1. T-shirt: H&M 14,99,-  2. Lange rok: H&M 149,-  3. Armband: J.Crew 88,-  4. Sandalen: K Jacques St Tropez 190,-

Love Mum Griet

Nieuwe rubriek in Jet magazine! #Happy

DIY: Party games

0