mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion: Easter Style page

Er zijn zoveel leuke labels tegenwoordig voor kinderen.  Vandaag met Pasen mag er wel een kleine knipoog zijn naar onze trouwe vriend de paashaas.  Oeuf NYC is 1 van mijne favoriete merkjes.  Ze hebben zowel interieur als fashion in hun gamma.  Vooral deze hoodie voor boys & girls komt regelmatig terug.  De hoodie is verkrijgbaar voor de allerkleinste en voor kinderen van 4 jaar.  Die oortjes om het hoofdje van je kleintje ... Om op te eten.  Zo schattig!  Het "decoratie" konijn heb ik gekocht bij Oui-shop Hasselt.  Henri - Constant was er meteen verliefd op. nijn

 

Decoratie konijn:  Oui - Hasselt  Sweater: Little Marc Jacobs  Fopspeen: Difrax  Doekje: Trixie-Baby

 

20150405-5

1. T-shirt: Paul Smith 48,40,-  2. Decoratie konijn: www.oui-shop.be  3. Rok: Jeans Emile et ida 55,46,-  4. Sneakers: H&M 17,99,-  5. Hoodie: Oeuf NYC 76,62,-  6. Broek: Bellerose 76,63,-  7. Stoffe sneakers: Zara 19,95,-

Tutjes: www.difrax.com  Doekje: www.trixie-baby.com www.loulouis.com

Love Mum Griet

 

Maandag Soepdag: Paasmaandag soepje

Nieuwe rubriek in Jet magazine! #Happy

0