mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nieuwe rubriek in Jet magazine! #Happy

Ik ben blij en trots jullie te melden dat ik deel mag uitmaken van het JET magazine team.  Maandelijks breng ik jullie op de hoogte van exclusieve spullen en nieuwigheden met een gouden randje ;-)  Luxe & lifestyle! Zowel voor kinderen, mama's als mannen of papa's.  Dit is mijn eerste pagina die dit weekend in de brievenbussen terug te vinden regio Limburg.  

jet1

 

Love Mum Griet

Kids Fashion: Easter Style page

Fashion: Summer feeling

0