mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mums: Doutzen Kroes

Doutzen Kroes zet zich in voor borstvoeding.  Ze promoot borstvoeding omdat het super gezond is voor je kleintje. Dus probeert ze ieder toekomstige mama te motiveren borstvoeding te geven.  Natuurlijk kan niet iedereen borstvoeding geven.  Soms lukt het gewoon niet.  Ik heb bij mijn beide kinderen borstvoeding gegeven zolang het ging. Jammer maar helaas was het bij HC niet zo evident en ben ik snel moeten stoppen met pijn in het hart. Doutzen poste deze foto van haarzelf op instagram ter promotie ... IMG_7677

Van slaapzak naar slaappak

Maandag Soepdag: Paasmaandag soepje

0